ORBAZYM TEK ENZİMLER

ÜRÜN APLİKASYONU Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi Ürün Grubu ORBAZYM FAA (FUNGAL ALFA AMİLAZ) Dozaj :- 0.2g-1g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi Ürüne Faydaları:- Un Standardizasyonu Un Kalite Ve Performansını Arttırma Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma Homojen Pişme Ve

ORBA MIX

ÜRÜN APLİKASYONU Değirmencilik- Un Standardizasyonu Ürün Grubu ORBAMIX FL Dozaj:- 10-20g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Un Standardizasyonu Ürüne Faydaları:- Farklı Kalitedeki Unların Standardizasyonu Un Kalite Ve Performans Verimliliğini Arttırma Un Su Tutma Kapasitesini Arttırma Kimyasal Maddelerin Uzaklaştırılması Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik ORBAMIX KR-5 Dozaj:- 10-20g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Un Standardizasyonu Ürüne

ORBA FLAT

ÜRÜN APLİKASYONU Hacimsiz Daha Düz Ekmekler, Arap Ekmekleri Yufka, Sambosa, Tortilla, Lavaş, Pide, Pita, Pizza Bu Sınıfa Örnek Verilebilir. Ürün Grubu ORBAFLAT SF-3 Dozaj:- 5g-40g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Yufka Ürüne Faydaları:- Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik

ORBAPROTEO BİSKÜVİ

ÜRÜN APLİKASYONU Bisküvi Enzimi Yufkalama (Keski) Tipi Bisküviler Rotary (Pavo) Tipi Bisküviler Ürün Grubu ORBAPROTEO PX Dozaj:- 10g-150g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Yufkalama (Keski) Tipi Bisküvi Ürüne Faydaları:- Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme Sonrası Geri

Orba Proteo Kraker

ÜRÜN APLİKASYONU Yufkalama (Keski) Tipi Kraker Sert Kraker – İnce Yapılı Krakerler Ürün Grubu ORBA PROTEO PX + ORBA FIX TK Dozaj:- 10g-150g/100kg Un- 20g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Sert Kraker Ürüne Faydaları:- Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında

Orba Proteo G- Gofret

ÜRÜN APLİKASYONU Gofret Türleri Ve Dondurma Külahı Ürün Grubu Orba ProteoG G Klasik Sert Ve Çıtır  Yapıda Gofret İçin Dozaj:- 10g-100g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Gofret-  Dondurma Külahı Ürüne Faydaları:- Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Homojen Gofret Hamuru & Plaka Yapısı Ürün Standardizasyonu Plaka Her Yerinde Eşit Mukavemet Plakalara

ORBA FRESH

ÜRÜN APLİKASYONU Kek Tipleri İçin Cup Kek, Muffin, Swissroll, Layer, Baton, Sponge Kek Tipleri Ürün Grubu OrbaFresh KE+ Dozaj:- 100g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Tüm Kek Tipleri (Cup Cake Muffın Kek Baton Kek Layer Kek) Ürüne Faydaları:- Stabil Kek Hamuru Homojen Kabarma, Renk Alma Ve İçyapı Yapı Bütünlük Ve Sağlamlık Artırıcı

Orba Eggy
Yumurta Azaltma

ÜRÜN APLİKASYONU Tüm Kek Tipleri İçin Maliyet Avantajı % 20-50 Yumurta Azaltma Ürün Grubu ORBA FRESH EGGY Dozaj:- 200g-300g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Cup Kek – Baton Kek - Layer Kek %20 - %50 Yumurta Azaltma Ürüne Faydaları:- Maliyet Avantajı Keklerde Yapı, Kalite Ve Yeme Hissinde Azalma Olmaz Stabil Kek Hamuru

Orba Fit
Yağ Azaltma

ÜRÜN APLİKASYONU Tüm Kek Tipleri İçin Maliyet Avantajı  % 20-50 Yağ Azaltma Ürün Grubu ORBA FIT Dozaj :- 150g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Cup Kek  - Muffın Baton - Layer Kek %20 - %50 Yağ Azaltma Ürüne Faydaları:- Maliyet Avantajı Keklerde Yapı, Kalite Ve Yeme Hissinde Azalma Olmaz Stabil Kek Hamuru

ORBA PAN

ÜRÜN APLİKASYONU Kabuklu Bıçaklı/Bıçaksız Ekmek Tipleri Baget, Baston(Türk Ekmeği), Baton, Somun Ekmekler Ürün Grubu ORBA PAN Dozaj:- 100g/100kg Un - 200g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Baston Ekmek Geleneksel Ve Somun Ekmek Çeşitleri Ürüne Faydaları:- Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma Homojen

ORBA SOFT TOST

ÜRÜN APLİKASYONU Tost Ekmek Tipleri Yüksek Şekerli (%11-15) Düşük Şekerli (%5) Yüksek Korucu İçeren(500g-750g/100kg) Ürün Grubu ORBA SOFT UNIVERSAL Dozaj:- 150g/100kg Un- 200g/100kg Un- 500g/100kg Un ÜRÜN APLİKASYONU:- Tost Ekmek ÜRÜNE FAYDALARI:-  Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma Homojen Pişme,

ORBA SOFT HM

ÜRÜN APLİKASYONU Hamburger Ekmek Ürün Grubu ORBA SOFT UNIVERSAL Dozaj:- 150g/100kg un 200g/100kg un 500g/100kg un Ürün Aplikasyonu:- Hamburger Ekmek Ürüne Faydaları:- Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma Homojen Pişme, Renk Alma Ve Kabarma Ekmek İnce Kabuk Yapısının Oluşması Yüksek

Orba FRZ

ÜRÜN APLİKASYONU Donuk Raf Ömrü İstenen Ürünler İçin Kullanım Kruvasan Poğaça, Simit, Ekmek Çeşitleri Ürün Grubu ORBAFRZ CROISSANT Dozaj:- 4000g/100kg Un Ürün Aplikasyonu:- Kruvasan Ürüne Faydaları:- Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik Donuk Proses Performans Arttırıcı Donuk Sonrası Yapı Ve Kaliteyi Koruma Homojen Pişme, Renk Alma Ve Kabarma Hacim Artışı Ürün

ORBA PASTA

ÜRÜN APLİKASYONU Tüm Makarna Tipleri Ürün Grubu ORBA PASTA MKN Dozaj :- 40g/100kg flour Ürün Aplikasyonu:- Makarna Ürüne Faydaları:- Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme Sonrası Geri Çekilmeme Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon Üründe Yumuşaklık Ve

ORBA INVERT L CONFECTIONERY

ÜRÜN APLİKASYONU Çikolata -  Reçel - Şekerleme Sanayi Ürün Grubu ORBA INVERT L Ürün Aplikasyonu:-  Çikolata Reçel Şekerleme Sanayi Ürüne Faydaları:- İnvert Şeker Elde Edilmesi Nem Tutucu Donma Noktasını Düşürme Kristalizasyon Kontrolü Viskozite Düşürme Tat Ve Renk İyileştirme Daha Yumuşak Yapı Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik