ÜRÜN APLİKASYONU

Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürün Grubu

ORBAZYM FAA (FUNGAL ALFA AMİLAZ)

Dozaj :- 0.2g-1g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM FFN (BAKTERİYAL ALFA AMİLAZ (DÜŞME SAYISI))

Dozaj :- 1g-5g/100kg  Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM BAA (BAKTERİYAL AMİLAZ)

Dozaj :- 0.05g-0.5g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM LP ( LİPAZ)

Dozaj :- 0.2g-2.5g/100kg  Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM FX ( FUNGAL KSİLANAZ)

Dozaj :- 0.1g-1g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM BX (BAKTERİYEL KSİLANAZ)

Dozaj :- 1g-10g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM GO (GLİKOZ OKSİDAZ)

Dozaj :- 0.2g-1.5g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM GA (GLUCO AMİLAZ)

Dozaj :- 0.5g-3g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM TG (TRANSGLUTAMİNAZ)

Dozaj :- 0.5g-3g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAZYM MA (MALTOJENİK AMİLAZ)

Dozaj :- 2g-20g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik