ÜRÜN APLİKASYONU

Hacimsiz Daha Düz Ekmekler, Arap Ekmekleri
Yufka, Sambosa, Tortilla, Lavaş, Pide, Pita, Pizza Bu Sınıfa Örnek Verilebilir.

Ürün Grubu

ORBAFLAT SF-3

Dozaj:- 5g-40g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Yufka

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAFLAT SAM

Dozaj:- 100g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Sambosa

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAFLAT TORTILLA

Dozaj:- 40g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Tortılla

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAFLAT PZX

Dozaj:- 100g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Pızza Tabanı

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAFLAT PTS

Dozaj:- 100g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Pita – Bazlama ekmek

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik