ÜRÜN APLİKASYONU

Kabuklu Bıçaklı/Bıçaksız Ekmek Tipleri Baget, Baston(Türk Ekmeği), Baton, Somun Ekmekler

Ürün Grubu

ORBA PAN

Dozaj:- 100g/100kg Un – 200g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Baston Ekmek Geleneksel Ve Somun Ekmek Çeşitleri

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme, Kabarma Ve Bıçak Açma
Ekmek Kabuk Sertliği Ve Rengini İyileştirme
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAPAN BAGET PLUS PREMIUM

Dozaj:- 500g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Baget Ekmek

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme, Kabarma Ve Bıçak Açma
Ekmek Kabuk Sertliği Ve Rengini İyileştirme
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik

ORBAPAN BAGET PLUS PLATINUM

Dozaj:- 500g/100kg Un

Ürün Aplikasyonu:- Baget Ekmek

Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme, Kabarma Ve Bıçak Açma
Ekmek Kabuk Sertliği Ve Rengini İyileştirme
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik