ÜRÜN APLİKASYONU
Kabuklu Bıçaklı/Bıçaksız Ekmek Tipleri Baget, Baston(Türk Ekmeği), Baton, Somun Ekmekler

Ürün Grubu
ORBA PAN
Dozaj:- 100g/100kg Un – 200g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Baston Ekmek Geleneksel Ve Somun Ekmek Çeşitleri
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme, Kabarma Ve Bıçak Açma
Ekmek Kabuk Sertliği Ve Rengini İyileştirme
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAPAN BAGET PLUS PREMIUM
Dozaj:- 500g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Baget Ekmek
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme, Kabarma Ve Bıçak Açma
Ekmek Kabuk Sertliği Ve Rengini İyileştirme
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAPAN BAGET PLUS PLATINUM
Dozaj:- 500g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Baget Ekmek
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Homojen Hamur Ve Rahat İşlenebilirlik
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme, Kabarma Ve Bıçak Açma
Ekmek Kabuk Sertliği Ve Rengini İyileştirme
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik