ÜRÜN APLİKASYONU
Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi

Ürün Grubu
ORBAZYM FAA (FUNGAL ALFA AMİLAZ)
Dozaj :- 0.2g-1g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM FFN (BAKTERİYAL ALFA AMİLAZ (DÜŞME SAYISI))
Dozaj :- 1g-5g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM BAA (BAKTERİYAL AMİLAZ)
Dozaj :- 0.05g-0.5g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM LP ( LİPAZ)
Dozaj :- 0.2g-2.5g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM FX ( FUNGAL KSİLANAZ)
Dozaj :- 0.1g-1g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM BX (BAKTERİYEL KSİLANAZ)
Dozaj :- 1g-10g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM GO (GLİKOZ OKSİDAZ)
Dozaj :- 0.2g-1.5g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM GA (GLUCO AMİLAZ)
Dozaj :- 0.5g-3g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM TG (TRANSGLUTAMİNAZ)
Dozaj :- 0.5g-3g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAZYM MA (MALTOJENİK AMİLAZ)
Dozaj :- 2g-20g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Un –Değirmecilik Ekmek Ve Unlu Mamüller Sanayi
Ürüne Faydaları:-
Un Standardizasyonu
Un Kalite Ve Performansını Arttırma
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Fermantasyon Gelişim Süresini Azaltma
Homojen Pişme Ve Renk Alma
Yüksek Hacim Artışı
Ürün İçyapı Ve Yeme Hissini İyileştirme
Ürün Standardizasyonu
Raf Ömrü Yumuşaklık
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik