ÜRÜN APLİKASYONU
Hacimsiz Daha Düz Ekmekler, Arap Ekmekleri
Yufka, Sambosa, Tortilla, Lavaş, Pide, Pita, Pizza Bu Sınıfa Örnek Verilebilir.

Ürün Grubu
ORBAFLAT SF-3
Dozaj:- 5g-40g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Yufka
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAFLAT SAM
Dozaj:- 100g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Sambosa
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAFLAT TORTILLA
Dozaj:- 40g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Tortılla
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAFLAT PZX
Dozaj:- 100g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Pızza Tabanı
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik
ORBAFLAT PTS
Dozaj:- 100g/100kg Un
Ürün Aplikasyonu:- Pita – Bazlama ekmek
Ürüne Faydaları:-
Un Seçiminde Kolaylık Farklı Kalite Un Kullanımı
Hamur Reolojisini Ve İşlenebilirliğini Arttırma
Hamur Uzayabilirliğinde Artış – Gluten Yapısında Esneklik Kalıpla Kesilme
Sonrası Geri Çekilmeme
Ürün Şeklinde Ve Ağırlığında Standardizasyon
Üründe Yumuşaklık Ve Esneklik
Ürün Yeme Hissini İyileştirme
Maliyet Optizasyonu Ve Sürdürülebilirlik